Viber Whatsapp +381665530168

Ljubavna magija je namenjena je svima onima koji tragaju za svojom srećom. Ako se pitate kako vratiti izgubljenu ljubav, tu Vam može pomoći ljubavna magija za vraćanje voljene osobe. Važno je napomenuti da ljubavna magija ne manipuliše tuđom voljom. Deluje tako što u partneru izaziva osećanja, čineći da Vas voli na isti način kao i Vi njega, čime se postiže ravnoteža koja je vrlo važna kada je u pitanju ljubavni ritual.

U tom obredu, ljubavna magija priziva snažne sile koje se okupljaju i čine sve što je u njihovoj sposobnosti za povratak bivše ljubavi ili privlacenje osobe u Vaš život. Ljubavna magija je “inteligentna” magija koja poštuje Vaše odluke. Čak i ako želite nešto što nije dobro po Vas, budite sigurni da će ljubavna magija kroz svoj ritual pronaći najbolji put da ono za čim čeznete dođe do Vas u najboljem obliku, bez da Vas unesreći.

Nekada se zagledamo u osobu koja se mnogo ne obazire na naše pokušaje da je zainteresujemo za sebe ili da je zadržimo kraj sebe. Postoji li način da takvu osobu privučemo sebi? 

Porok je svaka loša navika ili  stečena sklonost koje se teško osloboditi. Najčešće se to odnosi na mane u ponašanju ili slabost osobnosti koja stvara sklonost različitim oblicima tjelesne ili psihičke zavisnosti. Drugim riječima, predstavlja nemoralno ili kriminalno ponašanje te osobiti oblik nekog od takvih ponašanja poput narkomanije i prostitucije ili  ovisnost bilo koje vrste. Kocka, alkohol i narkotici su najčešći poroci koji ugrožavanju bračnu vezu. Kako i šta učiniti da bismo otklonili porok kod neke osobe do koje nam je stalo?

Neretko se dešava da nam voljena osoba okrene ledja i ode svojim putem. Ukoliko zaista volimo tu osobu i ako ne možemo zamisliti svoj život bez nje, sigurno ćemo učiniti sve da tu osobu vratimo nama. Kako to učiniti?

Mišljenja i verovanja o skidanju Crne magije su podeljena i različita.

 

Mnogi su i dan danas ubeđeni da se crna magija samo može skinuti ličnim kontaktom, to jest posetom vidovnjaku ili vračari.

Da biste se oslobodili i zaštitili od crne magije potrebno je da znate kako magija funkcioniše i šta ona može napraviti čoveku i najvažnije je kako da utvrdite da ste pod magijom.

 

Skidanje crne magije se u moderno doba radi bez problema na daljinu.

Na taj način ne trebate ići kod sumnjivih i nepoznatih ljudi koji će vas prevariti.
Ranije se crna magija skidala tako što se lično išlo kod osoba koje skidaju magiju, a to je bilo vrlo nezgodno, dok se danas tretmani rade na daljinu bez ličnog kontakta.

 

Skidanje magije preko slike

Kako to funkcioniše skidanje magije preko fotografije?

Skidanje magije je moguće i preko slike tako što pošaljete svoje podatke i sliku na e-mail ili facebook.
Slika može biti sa facebooka ili je okačite sa kompjutera, telefona ili tableta.

 

Skidanje magije preko slike

Koliko traje skidanje magije, to zavisi od toga u kojoj ste fazi i koliko je magija ojačala. kod vas.
Najbolje je javiti se za pomoć odmah kada primetite prve čudne simptome i promene.
Što se pre javite kada uočite simptome lakpe će se raditi tremtan i pre ćete osetiti rezultate i poboljšanja.

Skidanje magije preko slike je dobro i korisno jer na taj način mozete pomoći nekome od prijatelja ili iz familije ko odbija pomoc ili pomoći mu bez njegovog znanja. Jer vrlo često osobe koje su pod magijom, odbijaju da to priznaju i odbijaju pomoć.
Ako ste plemenita osoba nemojte dozvoliti da se neko pati i pomozite mu i to će vam se sigurno vratiti. Budite humani ako mozete pomoći nekome.

Skidanje magije preko slike se radi najčešće do 10 dana od početka rituala ćete osetiti konačne rezultate i poboljšanja.

  • Facebook
  • Instagram

Vidovita Zlata

Viber WhatsApp +381665530168

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now